VEVOR EU EN
Select the country/region, language, and currency you prefer for shopping.
Delivery to
Your Address
Hello, Sign In
Account & Order
Free Delivery 30-day No-hassle Returns 12-month Warranty
12V 5KW Diesel Air Heater for RV Motorhome Trailer Trucks Boats

Customer Reviews for 12V 5KW Diesel Air Heater for RV Motorhome Trailer Trucks Boats

Single Air Outlet, LCD Switch, Black+Greey

Customer Reviews

Ratings by Features

  • 4.8
  • 4.6
  • 4.6
  • 4.7
  • See More See Less
2112 Review(s)
Clear filters
Wayne Roberts Wayne Roberts
Mr
Excellent diesel heater much better than expected. Easy to set up and use. Its really good on fuel as well and heats my garage up quickly
Stu Stu
N
Owned for 3 months now. Great piece of kit highly recommend. Low fuel usage. Looking to buy a second unit.
James James
Spot on so far
(Mine is the 5kw version) Some of the bits feel a little cheap but then it is cheap. But so far so good. I���ve got mine heating an 18ft by 10ft wooden workshop and it does this with ease so I���m really happy with it so far. I may upgrade the fuel line and filter at some point just for slightly better quality ones. But if you���re fairly handy then they���re easy to fit and commission. Like I say I���m really chuffed with it so far, for the money it���s spot on but time will tell if there are any issues. One thing I would always recommend around any fuel burning appliances is a carbon monoxide alarm just to be on the safe side.
Martin Martin
Better than exsoected
I bought this to warm up part of our house and it's fine amazingly well. We warm house up with central heating, turn it off and use vevor heater to keep house warm for the rest of the day. Works a treat.
Ron Ron
Heater
Very prompt delivery, received in good condition easy to install and so far, so good Thanks guy's Kind regards. Ron.
ankauppi ankauppi
pianist
For its low price this machine works well and is easy to assemble together and easy to use. The only thing that I was suprised was the noise. So a person might not be able to sleep in the same space where this machine is working.
Magne Magne
Good buye
A werry good buye, this is my 5 buy of this one, but one thing i am dissapointed of in this last buye is that i had to pay custom half of the buying price to get it. That have never happened befor.
FinBuLL FinBuLL
Täydellinen
Asensin diesel ilmalämmittimen Sprinter 316:een viime syksynä, ja minulla on ollut mahdollisuus testata sitä perusteellisesti erityisesti viime talven kovien pakkasten aikana. Kokemukseni perusteella voin sanoa, että tämä laite on erinomainen lisä Sprinteriin, erityisesti Suomen ankarissa talviolosuhteissa. Tehokkuus ja Lämpötila Viime talvena lämpötila laski jopa -35 celsiusasteeseen, mutta Sprinter pysyi lämpimänä ja mukavana lämmittimen ansiosta. Laite tuotti tasaisen ja riittävän lämmön, eikä auton sisätiloissa ollut missään vaiheessa epämukavan kylmä. Tämä on erityisen tärkeää, kun viettää pitkiä aikoja autossa tai käyttää sitä majoitukseen. Käyttömukavuus Diesel ilmalämmittimen käyttö on ollut erittäin helppoa ja vaivatonta. Laitteen ohjauspaneeli on selkeä ja intuitiivinen, joten lämmittimen säätäminen on nopeaa ja vaivatonta. Lisäksi lämmittimen hiljainen toiminta on iso plussa, sillä se ei häiritse yöunia tai auton muuta käyttöä. Polttoaineenkulutus Olen ollut myös positiivisesti yllättynyt lämmittimen polttoaineenkulutuksesta. Vaikka laite käyttää dieseliä, sen kulutus on kohtuullinen ja se ei juurikaan kasvata auton kokonaiskulutusta. Tämä on merkittävä etu erityisesti pitkällä aikavälillä ja silloin, kun lämmittäjää käytetään usein. Asennus Asennusprosessi oli melko suoraviivainen, vaikka se vaati hieman teknistä osaamista ja aikaa. Mukana tullut asennusohje oli selkeä ja yksityiskohtainen, mikä helpotti työtä. Suosittelen kuitenkin harkitsemaan ammattilaisen apua, jos asennus tuntuu haastavalta. Yhteenveto Kaiken kaikkiaan diesel ilmalämmitin on ollut erinomainen hankinta Sprinter 316:een. Se on pitänyt auton lämpimänä ja mukavana, jopa äärimmäisissä pakkasissa. Laitteen käyttö on helppoa ja sen polttoaineenkulutus on kohtuullinen. Suosittelen tätä lämmitintä kaikille, jotka tarvitsevat luotettavaa lämmitystä autoonsa talviolosuhteissa.
G19 G19
Hungary
Ok , working great, no problem at all , hot air contains some disel so be prepared you can not use for all purposes
Andy Andy
Mr
Perfect machine for heating. Using in caravan. Heats in minutes. very economical. Easy to use. would suggest automatic on and off timer function when

People Who Bought This Item Also Bought

TOUGH TOOLS, HALF PRICE